Saara Uljas: Control Unleashed   
Onko koirallasi arjessa tai harrastuksissa haasteita vireenhallinnassa, häiriöiden siedossa tai ohjaajafokuksessa? Vai haluaisitko opettaa näitä asioita pennullesi pienestä pitäen niin, että ongelmien syntymistä voidaan välttää?

Control Unleashed on yhdysvaltalaisen Leslie McDevittin kehittämä koulutusmenetelmä, joka on kehitetty alunperin agilitykoirien erilaisiin vireenhallintahaasteisiin. Leslie McDevitt on laajentanut menetelmäänsä myös harjoituksilla, jotka on suunnattu erityisesti reaktiivisille koirille, sekä pentuohjelmalla.

Leslien mukaan Control Unleashed sopii kaikille koirille, jotka hyötyvät suhteesta ihmiseen. Harjoitusten kautta koiralle opetetaan vireensäätelyä, ohjaajafokusta, keskittymistä, rauhoittumista ja häiriönsietoa koiraa kuunnellen. Harjoitukset ovat sovellettavissa erilaisille koirille rodusta ja iästä riippumatta. Niistä on hyötyä niin arkielämässä kuin erilaisissa koiraharrastuksissa eteentulevissa tilanteissa.

Kouluttajana Certified Control Unleashed Instructor CCUI, eläintenkouluttaja (AT) Saara Uljas

Koirakot treenaavat yksi kerrallaan, ja jotta häiriöherkemmätkin koirat voivat osallistua, muut koirat odottavat vuoroaan tilan ulkopuolella esim. Autossa.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.