Fysiikkavalmennus   
Tarkemmat kuvaukset kurssien sisällöstä löydät kunkin kurssin omalta sivulta. 

Kursseja vetää eläinfysioterapeutti Kaisa Urbanus:

Olen 33-vuotias Vantaalainen eläinten ja ihmisten fysioterapeutti. Valmistuin ihmisten fysioterapeutiksi v.2018 Saimaan ammattikorkeakoulusta ja olen valmistumisestani lähtien työskennellyt ihmisten parissa fysioterapeuttina sairaalatyössä akuuttineurologian puolella ja aikuisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien parissa yksityisellä sektorilla. Eläinten fysioterapiaan erikoistuminen oli aina ollut suuri haaveeni ja valmistuinkin eläinfysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta v.2021. Tällä hetkellä työskentelen eläinfysioterapeuttina Espoon eläinfysioterapiassa ja omassa Fysio Unleash - nimisessä yrityksessäni Vantaalla.

Kotona on tällä hetkellä 3 koiraa: Punainen irlanninsetteri ”Panda”, Gordoninsetteri ”Juuli ja Sileäkarvainen collie ”Cola”. Vapaa-aikaani vietän koirien kanssa lenkkipolkuja kolutessa ja koiraharrastuksissa, kuten agility, toko, hoopers ja vepe. 

Omien koiraharrastusten ja niissä kilpailemisen kautta sydäntäni lähellä on koirien fysiikan kehittäminen ja urheilu- ja harrastuskoirien vammojen ennaltaehkäisy. Eläinfysioterapia-vastaanotollani hoidan lähes päivittäin erilaisia urheilu- ja harrastuskoiria, mutta monipuolisesti myös erilaisia ortopedisia ja neurologisia koirakuntoutujia, seniorikoiria ja pentuja.
Harjoittelu kursseillani perustuu aina positiiviseen vahvistamiseen ja hyvällä mielellä tekemiseen. Nauru ja rento ote on varmasti läsnä kursseillani. 


Lämpimästi tervetuloa!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.