Fysiikkavalmennus   
Koirien fysiikkakurssit

Koirien fysiikkakurssilla perehdytään koiran fysiikan eri osa-alueisiin fysioterapeutin ohjauksessa. Kurssilla käydään läpi ja toteutetaan monipuolisia fysiikkaharjoitteita – mukana on niin nopeus-, ketteryys-, koordinaatio-, voima-, tasapaino- kuin liikkuvuusharjoitteluakin.

Kurssille osallistuaksenne teillä ei tarvitse olla pohjataitoja, mutta haastetta löytyy myös jo aikaisemmin koiran fysiikkaa treenanneelle. Kurssilla käytetään jumppavälineitä, mutta välineet tarjotaan aina järjestäjän puolesta.
Tavoitteena on, että kurssin käytyäsi sinulla on valmiudet ja tietotaito koirasi fysiikan monipuoliseen kehittämiseen, minkä lisäksi tiedät oman koirasi fysiikan vahvuudet sekä heikkoudet.

Kursseja vetävät Espoon Eläinfysion Outi ja Kaisa, Kaisa vetää lauantain ryhmät ja Outi sunnuntain. Huomaathan että kurssikerrat ovat joka toinen viikko. 

Outi Louhela-Takkinen (sunnuntain kurssit)

Valmistuminen eläinfysioterapeutiksi joulukuussa 2021
Hei!


Olen Outi, eläinfysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti (AMK) ja urheilukoirahieroja. Fysioterapeutiksi olen valmistunut vuonna 2016. 
Käyn tällä hetkellä eläinfysioterapian täydennyskoulutusta Satakunnan ammattikorkeakoulussa ja opetussuunnitelman mukaisesti valmistun joulukuussa 2021.


Olen innokas koiraharrastaja ja vapaa-aikani kuluukin pääasiassa koirani kanssa harrastaessa ja lenkkeillessä. Harrastuskaverina minulla on keskikokoinen snautseri uros. Päälajejamme ovat metsäjälki, rally-toko ja toko. Mielenvirkistykseksi harrastellaan välillä muutakin, kuten agilityä ja hakua.


Kaisa Urbanus (lauantain kurssit)

Valmistuminen eläinfysioterapeutiksi joulukuussa 2021
Olen Kaisa ja koulutukseltani olen fysioterapeutti AMK ja valmistun eläinfysioterapeutiksi joulukuussa 2021 Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Oman agilityharrastuksen kautta sydäntäni lähellä ovat erityisesti agilitykoirien vammojen ennaltaehkäisy, kuntoutus sekä agilitykoirien fysiikan kehittäminen. 


Vapaa-aikaan kuuluu kahden setterin kanssa lenkkipolkujen koluaminen, agility ja toko sekä hoitohevosten kanssa puuhailu. 


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.