Mini Match Show 8.4.2023   
Kaikkien koirien epävirallinen näyttely eli Match Show järjestetään Tuusulassa sisätiloissa Taisteluareenalla. Luokkiin voivat osallistua kaikenlaiset koirat, niin sekarotuiset kuin rotukoiratkin.Koirien rokotusten tulee olla Kennelliiton ohjeistuksen mukaisesti kunnossa, ja rokotustodistus tarkastetaan paikan päällä. Tapahtumaan ilmoittautuminen ainoastaan ennakkoon aikataulutussyistä.

Match Show järjestetään koulutuksellisella ja eläinlähtöisellä otteella, voit tulla huoletta harjoittelemaan kehäkäytöstä, tapahtumiin osallistumista ja esimerkiksi tuomarin tarkastusta koirasi kanssa. Toivomme, että harjoittelet rennoin mielin, sijoituksiin ei vaikuta se, jos koirasi kokee tilanteen jännittäväksi tai haluat pyytää tuomarilta enemmän aikaa koirasi käsittelyyn.
Kerro rohkeasti jos koirallasi on joitakin haasteita, autamme sinua mielelläsi hyvän kokemuksen saamiseksi.
Tapahtumassa on kuitenkin välttämätöntä että koira pystyy toimimaan muiden koirien keskellä.
Tapahtumaan ei voi osallistua juoksuisen eikä aggressiivisen koiran kanssa.

Tulethan paikalle vasta lähempänä oman luokkasi alkua, jotta pysäköinti- ja odottelutilaa riittää kaikille.
Kesän tapahtumista poiketen odottelu tapahtuu sisätilassa (luokissa rajoitettu koiramäärä) tai halutessa koira voi odottaa omaa vuoroaan esim. Omassa autossa. Jos koirasi haukkuu paljon, varmistathan sille oman odottelutilan esimerkiksi autossa, jotta kaikki saavat harjoittelurauhan.


Kaikissa luokissa tuomareina toimii eläinlähtöiseen käsittelyyn perehtyneitä koiraharrastajia.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.