Ohjaajan oheiset   
Ohjaajan Oheiset - ohjaajan fyysinen harjoittelu ja kehonhuolto


Tule juuri sellaisena kuin olet ja juuri niillä tavoitteilla mitä sinulla on tai ei ole - on myös ok mikäli sinulla ei ole selkeitä tavoitteita mutta salaa mietit voisitko joskus tehdä itsesi hyväksi myös jotain joka auttaisi sua myös samalla koiraharrastusten parissa.
 
Tunnilla pääset kokeilemaan erilaisia kehon hahmotusta, hallintaa, voimaa ja nopeutta kehittäviä harjoitteita ja saat vinkkejä juuri teidän lajia ajatellen. Opit tunnistamaan itse asentoasi paremmin, jalkatyöskentelysi paranee ja koordinaatiosi sekä havainnointikykysi kehittyy.  Tunneista tehdään juuri osallistujien näköinen ja tasoinen. Tunnilla harjoitellaan ryhmänä jossa jokaiselle annetaan yksilöllisiä ohjeita ja variaatioita harjoitteissa. Tunti kestää 50 min ja alkaa aina alkulämmittelystä ja päättyy kehon liikkuvuusharjoitteisiin ja lihaksia huoltaviin harjoitteisiin.
 
Mikäli sinulla on jokin perussairaus, lääkitys tai liikuntarajoitus, kerrothan siitä etukäteen niin osaan ottaa nämä tarvittaessa huomioon. Tunnille tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, lenkkarit, juomapullon sekä rennon asenteen - tehdään kunnolla muttei tosissaan ja pidetään pilke silmäkulmassa!


Ohjaajan ikä: yli 15-vuotiaat
Ohjaajan taso: kaikentasoiset, tunti suunnattu eriyisesti ohjaajille joilla ei ole liikuntataustaa tai haluavat aloittaa liikkumisen uudelleen tai tarvitsevat lajissa enemmän tukea omaan liikkumiseen.


heinäkuu