Minja Järvinen
Fysiikkavalmentaja, vetolajien kouluttaja

Olen Minja Järvinen, koiraurheilija, ihmisten fysioterapeutti sekä ihmisten ja koirien fysiikkavalmentaja. Jatkossa tavoitteeni on opiskella eläintenkouluttajaksi ja eläinfysioterapeutiksi. Sydämeltäni olen suuresti savolainen. Mökillä järven ja luonnon keskellä palaudun ja lataudun. Perheeseemme kuuluu aussiepoika Lexey ja huskytyttö Harley. Nuoruudessa taustani löytyy kilpaurheilusta taitoluistelussa ja nykyisin vapaa-aikani kuluu tiiviisti koiraharrastusten parissa.
 
Olen toiminut eri valmennustiimeissä urheilun parissa vuodesta 1999 ja yli 10-vuotta näistä fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana juniori ja huippu-urheilun parissa. Koiraurheiluun olen hurahtanut täysillä huskymme kanssa, jonka kanssa tavoitteemme on vuosien karttuessa kilpakentillä vetolajeissa (canicross eli juoksu koiran kanssa, koirahiihto sekä koirapyöräily) sekä agilityssä ja rally tokossa. Aussiestamme odotan tulevaisuudessa myös vetokaveria sekä agility ja toko-koiraa. Minulle koiramme ovat isosti perheenjäseniä, parhaita ystäviä ja reissukavereita. Levosta huolehdimme säännöllisillä lepoajoilla ja ns villasukkapäivillä, kun vietämme aikaa kotona perheen kesken vain ollen.
 
Minulle tärkeää on terve, kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ja kehittyvä tuleva tai jo lajin parissa urheileva koira. Luokseni voitte tulla juuri sellaisena kuin olette ja juuri niillä tavoitteilla kuin teillä on. Myös kotikoirat, mummot sekä pennut ilman sen suurempia tavoitteita ovat yhtälailla tervetulleita - fysiikkatreenit ovat koiralle erinomaista aivotyötä fyysisen kunnon parantamisen lisäksi ja koirakolle yhteistä kivaa puuhastelua myös sädepäiviksi kotiin.
 
Valmentajana ja fysioterapeuttina vahvuuteni on positiivinen asenne asiaan kuin asiaan, ongelmanratkaisukyky, yksilöllinen näkökulma sekä kommunikaatiotaidot - haluan aina aidosti ymmärtää ja löytää juuri sinulle ja teille sopivan tavan tehdä ja toimia. Olen ikuinen optimisti ja opportunisti, haasteet on tehty voitettaviksi!