Rebecca Saleh
Kouluttaja


Olen Rebecca Saleh, helsinkiläinen koiraharrastaja, jolle koiraurheilu on ollut osana arkea vuodesta 2009. Sydänlajinani on agility ja toko, mutta minua näkee koirineni myös koiratanssissa (HTM), koiranäyttelyissä, verijäljellä ja rally-tokossa.


Kotoa löytyy kolme koiraa, pitkäkarvainen collie Moira, shiba Miane ja bordercollie Beerus.
Moira kilpailee pääsääntöisesti agilityssä, mutta on suorittanut myös paimennustaipumustestin sekä kilpailee rally-tokon avoimessa luokassa.
Mianen päälajina on toko ja hänen kanssaan valmistelemme avointa luokkaa. Miane valikoitui myös hienosti edustamaan tokoseurani SM-joukkueeseen alokasluokkaan vuonna 2023. Häneltä puuttuu yksi tulos rally-tokon avoimesta luokasta, niin meriitti kilahtaisi plakkariin. Miane sijoittui Helsingin seudun kennelpiirin rally-tokotulokas kilpailussa toiseksi! Miane kilpailee myös agilityssa, koiratanssissa ja käy koiranäyttelyissä niin Suomessa kuin ulkomailla.
Beerus on vielä kovin nuori ja hänen kanssaan opettelemme hienoksi koirakansalaiseksi. Beeruksen kanssa valikoiduimme näyttökokeesta Nuorten koirien tokorinkiin ajalle 2023-2025.


Viime vuosien aikana valmentaminen on kiinnostanut minua enemmän ja enemmän, näin olenkin suorittanut agilityn puolelta meriitit apuvalmentaja, ihmisen oppiminen, ratataidot ja Suomen olympiakomiten vastuullinen valmentaja. Aloitin valmentamisen seurakouluttajana ja nyt siirtynyt alkuvuodesta 2023 sivutoimiseksi koira-alan yrittäjäksi.

Intohimonani on opettaa ohjaaja oivaltamaan, jolloin kokonaisuuksien palasia on helpompi hahmottaa. Tykkään haastaa ohjaajia ja työntää heitä mukavuusalueen ulkopuolelle. Asiat tehdään ohjaajan tavoitteiden mukaisesti sopivan tosissaan rennolla asenteella! Uskon vahvasti, että koulutuksen tulee olla hauskaa sekä koiralle että omistajalle ja pyrinkin luomaan rennon ja positiivisen ilmapiirin, jossa oppiminen tapahtuu hymyssä suin!


joulukuu
huhtikuu
toukokuu
kesäkuu
heinäkuu
elokuu