Taisteluareenan varausehdot

  • Koiran pitää
  • olla terve
  • olla rokotettu
Koiran omistaja on aina vastuussa koirastaan, sekä sen aiheuttamista, että sille sattuneista vahingoista.

Henkilökohtaisista syistä tehtyjä peruutuksia ei korvata. 
Tilavarauskalenterin kautta tehdyn varauksen voi perua veloituksetta viimeistään 5vrk ennen varausta. 

Vakiovaraushintaan tehdyt varaukset ovat sitovia sille kaudelle jolle ne on tehty, eikä niiden peruutus ole mahdollista. Vakiovaraushintaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin. 

Asiakas sitoutuu maksamaan varauksensa ennen varauksen ajankohtaa. Varausta ei voi peruuttaa jättämällä maksun suorittamatta. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä info@taisteluorava.fi

Tilaa emme vuokraa koirapuistoilutyyppiseen koirien liikuttamiseen. Varaamalla hallin sitoudut huolehtimaan siitä, ettei koirasi tee tarpeitaan tiloihin. Pidätämme oikeuden veloittaa siivouskulut sekä tästä johtuvasta hallin sulkemisesta aiheutuvat kulut varaajalta mikäli pissa-, oksennus tai kakkavahinkoja jätetään ilmoittamatta. Tilan varauksen tehnyt on vastuussa mahdollisista vahingoista myös niiden henkilöiden ja näiden koirien osalta, jotka hän on tilaan varauksensa ajalle päästänyt.

Hinnat sisältävät aina arvonlisäveroa 24%, elintarvikkeet ja eläinrehut alv. 14%. 

Yksityistuntien osalta sovitaan tavoitteet ja ohjauksen sisältö aina asiakkaan kanssa erikseen.

Tiloissamme on tallentava kameravalvonta. 
https://www.taisteluorava.fi/fi/sivut/rekisteriseloste-kameravalvonta

Jos osallistumis- tai peruutusehdoista on jotain kysyttävää, ota yhteyttä ennen ilmoittautumista.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

Meillä voit maksaa myös luontoiseduilla; Smartum ja EPassi verkkomaksulla ja Edenred MasterCardilla. Emme ota vastaan seteleitä, ainoastaan verkko- ja mobiilimaksuja. 
Tehtyäsi oston, siirry maksamiseen, valitse joko Smartum-verkkomaksu, EPassi verkkomaksu tai Visman maksupalveluista MasterCard, jolla saat suoritettua Edenredin maksun. 

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

VISMA PAY -MAKSUPALVELUN YHTEYSTIEDOT

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)